RIPOSTER

Ezzel nehezíti a nyomozást Vivien feltételezett gyilkosa!

A gyanú szerint tizenhárom késszúrással ölte meg K. Bálint a 20 éves Vivient még márciusban. Miután bevallotta tettét a fiú, egyszer csak visszavonta korábbi vallomását és most ártatlannak vallja magát.

A gyanú szerint brutális kegyetlenséggel ölte meg a kakucsi M. Vivient jó barátja még március elején, a fiatal lány eltűnése és halála mindenkit megrázott. Ahogy a %% több cikkben is beszámolt róla, a 20 éves lány még március 5-én tűnt el a Népligetből, majd egy héttel később találták meg a holttestét egy Dabas melletti erdőben.

Vivient tizenhárom késszúrással ölték meg.

A hatékony nyomozás eredményeként a rendőrség elkapta a feltételezett tettest, azt a 20 éves K. Bálintot, aki szörnyű tettét később beismerte, az elrejtett holttestet és a gyilkos vadásztőrt is ő mutatta meg a rendőröknek.

Váratlan fordulat történt!

A bíróság először március 11-én rendelte el a gyilkossággal gyanúsított K. Bálint előzetes letartóztatását, aminek meghosszabbítását már többször indítványozta az ügyészség

szökés, elrejtőzés veszélyére hivatkozva.

Augusztus elején viszont arról számolt be a %% a Blikk nyomán, hogy a gyilkosság gyanúsítottja visszavonta korábbi vallomását és most ártatlannak vallja magát.

Hosszabb a bizonyítási eljárás

A %% megbízható információi szerint K. Bálint nem a napokban, hanem hónapokkal ezelőtt vonta vissza a vallomását, ezzel viszont sokkal jobban megnehezíti a nyomozók munkáját.

Korábban a gyilkosság körülményeinek feltárása volt a nyomozók feladata, de így, hogy nincs beismerő vallomás, rá kell bizonyítani a gyanúsítottra az emberölést

- magyarázta a %%-nak egy névtelenséget kérő illetékes, aki szerint így jóval tovább tart lezárni a nyomozást és vádat emelni az egyelőre gyanúsítottként kezelt fiatal ellen.

K. Bálint előzetes letartóztatása további két hónappal, szeptember 11-ig lett meghosszabbítva még július elején.

És ezeket olvastad már?