RIPOSTER

Ezt mondják a pedofil békési tanárról az ismerősei!

Környezete semmibe vette a korábbi jeleket, és nem tartóztatták le, amikor megtalálták nála az obszcén levelezést, amit a gyerekkel folytatott. Vajon miért?
  • Szerző: Ripost

Megszólaltak lapunknak annak a tanárnak az ismerősei, akit a Liszt Ferenc Repülőtéren kaptak el, miközben 11 éves fiú tanítványával akart Londonba szökni, hogy ott kezdjenek új életet.

Békésben nagy tekintélynek örvendett Sz. Zoltán, a helyi középiskola informatika tanára, aki általános iskolásoknak is vezetett robotprogramozási szakkört. Talán ez az oka, hogy sokan most annak a kisfiúnak a családját hibáztatják a történtekért, akit a tanár november 7-én hajnalban megpróbált elrabolni, Londonba szöktetni. Pedig

az édesanya már nyáron feljelentést tett, amikor meglátta gyermeke telefonjában a mélyen szexuális tartalmú levelezést,

amit a tanárral folytatott. Július 25-én házkutatást tartottak a tanárnál, számítógépében pornográf gyermekfelvételeket találtak, de az ügyészség szerint nem álltak fenn az előzetes letartóztatás feltételei, és az iskola igazgatója is szó nélkül visszaengedte szeptemberben tanítani.

(A kép a szakkör rendezvényén készült, és nem az érintett gyermek szerepel rajta:)

Rengeteg békési szülő és pedagógus csak a Kékfény adásából tudta meg, mi történt, és alig akarják elhinni. A tanárt szerény, csöndes, visszahúzódó, gyerekszerető emberként írják le, aki nagyon érti a dolgát, és aki népszerű volt tanítványai körében.

Hogy mit mond egy másik tanítványának az édesapja a velük történtekről, és hogy miért nem lépett időben sem az ügyészség, sem az iskola igazgatója, az a %% szerdai lapszámából kiderül!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?