RIPOSTER

Ezrek imádkoznak, hogy épségben előkerüljön ez a budapesti nő

Hétfő óta nem tudni, hol van a 30 éves Ágnes, aki Londonból jött haza november elején. Keresésébe már a Magyar Posta dolgozói is beszálltak.

Ahogy a %% elsőként beszámolt róla, aggódva keresi édesanyja azt a budapesti nőt, akinek rejtélyes körülmények között veszett nyoma hétfőn. A Facebookon megjelent felhívás szerint a 30 éves Ágnes még november 4-én érkezett haza Londonból, akkor azt mondta, hogy addig nem megy sehová, amíg ki nem piheni magát.

Ám november 7-én szörnyű dolog történt: Ágnes minden szó nélkül lelépett otthonról, telefonját, pénzét és iratait sem vitte magával...

A legaggasztóbb, hogy az édesanyja elmondása szerint a fiatal nő törölte a Facebook-adatlapját is.

A legfrissebb információk szerint Ágnes fekete nadrágot, padlizsán- színű, fehér bolyhos bélésű, cipzáras, kapucnis felsőt, fekete, vízhatlan anyagú, csípő alá érő dzsekit és barna sportcipőt viselt az eltűnése napján. Egyik karján egy rózsa, a másik karján (az alkaron) hosszanti irányú "Szeretlek" tetoválás látható.

A fiatal nő édesanyjának bejegyzése alatt rengetegen kívánnak erőt és kitartást, sokan imádkoznak, hogy épségben előkerüljön Ágnes.

A %% úgy tudja, hogy a Magyar Posta dolgozóihoz is eljutott a felhívás, többen segítenek megtalálni az eltűnt nőt.

Figyelem! Aki a fenti képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, azonnal hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikét!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?