RIPOSTER

Ezért rabolták el a 17 éves lányt Nyírábrányból

Fél napon keresztül tartották fogva egy autóban azt a 17 éves lányt, akit a héten raboltak el Nyírábrányban. A rendőrök szabadították ki, miután megtalálták a keresett kocsit.

Gengszterként és „alvezérként” mutatkozik be a legnépszerűbb közösségi oldalon a férfi, aki elrabolta a 17 éves barátnőjét Nyírábrányból. Gy. Attilát és egy fehér Volkswagent felhívásban kereste a rendőrség, ennek alapján figyeltek fel járókelők a kocsira és az abban ülő három alakra az egyik debreceni bevásárlóközpont parkolójában.

A lányt az utcáról hurcolta magával a 28 éves, kifejezetten erős testalkatú férfi. Megfenyegette, kést szorított a torkához, a hajánál fogva az autóhoz rángatta, majd beszállásra kényszerítette. Az autót, amivel elhajtottak, viszont nem ő vezette, hanem egy társa. Az emberrablás hátterében féltékenység állhat, a helyiek szerint nem először tett ilyet a férfi:

korábban két napig tartotta fogva egy erdőben a lányt.

"Az egyik azt mondta a másiknak, hogy vágja el a torkomat, így is-úgy is kap öt évet, akkor legyen értelme" – nyilatkozta az RTL klub híradójának a 17 éves lány, akit orvoshoz vittek a rendőrök, miután megtalálták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?