RIPOSTER

Ezért ment a gyilkosság helyszínére meghalni a soroksári áldozat?

Újabb, drámai részletek derültek ki a Soroksáron holtan talált fiatal nőről! A Ripost megtudta: nem először akart véget vetni életének, és nem véletlenül választotta azt a helyszínt, ahol öt évvel ezelőtt meggyilkoltak egy futó nőt. Vajon miért vonzódott a soroksári bicikliúthoz, és miért csak 9 nappal az eltûnése után bukkantak a holttestére? A Ripost szakértői erre is megpróbáltak választ adni.
  • Szerző: RIPOST

Szörnyű haláleset történt a napokban Soroksáron: egy fiatal nő holttestét találták meg a Duna-parti bicikliút közelében. A %% a helyszínen megtudta, hogy a 30 éves B. Ágnes az áldozat. A nő még február 16-án, pénteken tűnt el. 9 nappal később, vasárnap bukkantak a holttestére, akkor még nem lehetett tudni, pontosan mi lehetett a halál oka. A %% most úgy értesült: Ágnes öngyilkos lett.

Többször próbálkozott már az öngyilkossággal

Az áldozat édesapja lapunknak elmondta: lánya gyógyszereket szedett, és már nemegyszer véget akart vetni az életének.

Amikor megtudtam, hogy holtan találták, már akkor gondoltam, hogy nem gyilkosság történt. Leírhatatlan a fájdalom, ami bennünk van

– nyilatkozta lapunknak elcsukló hangon Ágnes édesapja, József.

"Többször is előfordult, hogy amikor vége lett egy kapcsolatának, beszedett egy csomó gyógyszert, ezért gondolom, hogy most is ez történhetett. Most nem volt előjele, hogy meg akart halni. Igaz, azt sem tudtuk, hogy baja lenne a jelenlegi fiújával. Úgy tudom, fél éve voltak együtt"

– mondja az apa.

A %RIPOST% információi szerint a szakértői vizsgálatok is megerősítették, hogy öngyilkosság történt.

Vonzotta a végzetes helyszín?

A helyiek tudni vélik, hogy Ágnes nem véletlenül választotta végzetes tette helyszínéül pontosan azt a helyet a kietlen soroksári bicikliúton, ahol 5 évvel ezelőtt brutális kegyetlenséggel meggyilkoltak egy futó nőt, K. Krisztinát.

Minderről és a tragikus haláleset előzményeiről a %% napilap pénteki számában olvashatsz!

És ezeket olvastad már?