RIPOSTER

Ez a magyar valóság: Mindenkit átvert az áljósnő, aki valójában férfi

Országszerte akadtak páciensei a magát Rozi jósnőnek kiadó nógrádi férfinak, aki - szintén férfi - élettársával megfenyegette az ügyfeleket, ha azok nem fizettek. Még tegnap is hirdették magukat, pedig két ügyben már eljárás folyik ellenük. Most pedig harmadszor is vádat emeltek "Rozi" ellen.
  • Szerző: Ripost

Tamásiban és Cegléden már a bírók asztalán van annak a két nógrádi férfinak az ügye, aki a Facebookon álnéven regisztrálva

jósnőnek adta ki magát és rontáslevételt hirdetett,

Zalában pedig most emeltek ellenük vádat. Egyik kuncsaftjuknak azt mondták, rajta és a családján átok van, amit 45 ezer forintért hajlandók levenni, hogy „megakadályozzák a várható tragédiák bekövetkezését”. Mivel a kuncsaft nem akart fizetni, fenyegetni kezdték. Végül már 80 ezret követeltek a zalai férfitól, aki ijedtében át is utalta az összeget a megadott bankszámlára. Ezután feljelentést tett, és mint kiderült, akkorra már mások is rendőrséghez fordultak.

A mátraterenyei férfiak a Facebookon „Jövendölés-Jóslás” oldalt üzemeltetnek, egyikük itt „Kiss Rozália jósnő” néven szerepel. „Rozinak” rengeteg szolgáltatása van, amiket pár ezer forintért hirdetett, de amikor jól fizető kuncsaftra akadt, zsarolással és fenyegetőzéssel szedtek ki tőle nagyobb összegeket.

Kerestük „Rozália jósnőt” az oldalán megadott telefonszámon. A hívást egy férfihang fogadta, de amikor azt mondtuk, Kiss Rozáliát keressük, női hangra váltva közölte, hogy ő az. Miután bemutatkoztunk, mindössze annyit mondott: „húzzon innen elfele”! Élettársa azonban visszahívta munkatársunkat.

"Abban a 80 ezer forintban nemcsak rontáslevétel volt, hanem szerelemkötés is. Ezekre nagy igény van.

Ha pedig valaki az adott pillanatban hisz benne, és később meggondolja magát, az még nem csalás.

 

Hogy mit mondott még az élettárs, és mi lett azóta a jósnő biznisszel, az a %% szerdai számából kiderül!

És ezeket olvastad már?