RIPOSTER

Erre figyelj vasárnap Budapesten, ha nem akarsz agyvérzést kapni

NATO futás miatt fennakadások várhatóak több budai úton és utcában. Számos busz- és villamosjáratot is érint a sportrendezvény. Megmondjuk, hogy mely környékeket érdemes elkerülni.
  • Szerző: Ripost

Alaposan átrendezi a közlekedést a vasárnapi NATO FutásA reggeli óráktól kora délutánig több helyen is forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a Budán közlekedőknek.

Több autóbusz és villamos járat közlekedési rendje is megváltozik. 6 órától az 5-ös busz nem érinti az Attila utat, s vele a Körmöci utca, Korlát utca, Mikó utca és Alagút utca megállóhelyeket. Helyette a Krisztina körúton haladva jut el a Déli pályaudvar, Mikó utca és Krisztina tér megállókig. 

A 105-ös busz 9 óra 50 perctől kihagyja a Clark Ádám tér és Széchenyi István tér megállókat, aznap a Dózsa György tér, Döbrentei tér, Szarvas tér, Március 15. tér, Eötvös tér megállókban lehet felszállni rá. Nem közlekedik a 16-os busz, helyette a 16A jelzésű buszt ajánlják.

A 19-es és 41-es villamosok 10 óra 50 perctől nem érintik a Bem rakpartot, helyette a 17-es és 56A jelzésű villamosok megállóiban lehet a járatokra szállni a Margit híd és Erzsébet híd között.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?