RIPOSTER

Emberöléssel gyanúsítják a nőt, akinek lányát halálra gázolta a vonat

A rendőrség elegendő bizonyítékot gyûjtött, hogy meggyanúsítsa azt a nőt, akinek a négyéves lányát múlt héten elgázolta a vonat Dévényújfalunál.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is beszámolt róla, a négyéves kislány és édesanyja a sínek mellett sétált, amikor a Jókút felé haladó vonat elsodorta a gyereket. A vonat vezetője ugyan működésbe hozta a vészféket, az ütközést azonban már nem tudta megakadályozni. A kislány nem élte túl a balesetet, édesanyját felső végtagsérüléssel szállították kórházba.

A pozsonyi Egyetemi Kórház szóvivőjének tájékoztatása szerint a nőt megoperálták, állapota stabil, a következő napokban kiengedik a kórházból. A TV JOJ egy rendőrségi forrása szerint amikor a mozdonyvezető elkezdett dudálni, a nő és gyereke lehúzódott a sínekről, de ahogy a szerelvény a közelükbe ért, hirtelen visszamentek a vonat elé.

A szlovák rendőrség emberöléssel gyanúsította meg a 31 éves nőt. A gyanúsított szabadon védekezhet, amennyiben bűnössége beigazolódik, akár 2-től 5 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?