Létrehozva: 2017.12.15.

Elveszik a gyerekeket a háborúzó szülőktől

Addig marakodtak a jászsági elvált szülõk három gyermekükön, amíg a bíróság két év marakodás után úgy határozott: a négy- és a nyolcéves kislányt, valamint a hatéves kisfiút egyikük sem nevelheti. Gabriellának január 3-án kell átadnia gyermekeit a kijelölt nevelõszülõnek. Dr. Vágó Zsuzsanna ügyvéd szerint az elmérgesedett válások alkalmával a szülõk észre sem veszik, hogy gyermekeiket eszközként használják fel egykori házastársuk ellen.

Gabriella 2016 telén került először a közérdeklődés kereszttüzébe azzal, hogy három gyermekéért harcol. 2015 őszén - ahogy ő fogalmaz - elmenekült a férjétől. Állította: a férje féltékeny volt, sehová sem engedte, lelkileg tönkretette. A válókeresetet mégsem ő, hanem a férje adta be, és megkezdődött a háború a gyerekekért. A %RIPOST% mindkét felet felkereste, beszéltek is munkatársunkkal, ám végül mégsem akartak ügyüknek további nyilvánosságot. Most azonban megszületett a döntés – olyan, amilyenre egyikük sem számított.

"A három gyerekemet január harmadikán át kell adnom nevelőszülőnek. A határozat fellebbezésre való tekintet nélkül előzetesen végrehajtható. Most

eget-földet próbálok megmozgatni, hogy velem maradhassanak.

A gyerekek még nem tudják. Én gyakorlatilag haldoklom" – írta Gabriella, az édesanya.

A szülők Gabriella elköltözése után nem beszéltek egymással, de ádáz harcba kezdtek. Az édesapa állította: az anya ellene neveli a kicsiket, nem engedi el őket kapcsolattartásra. Gabriella viszont azt mondja: apjuk bántalmazza a gyerekeket, ezért nem akarnak vele menni. Egy pszichológus véleménye alapján azzal is vádolja volt férjét, hogy szexuálisan bántalmazta a kislányokat. Ezt az apa mindvégig tagadta. Az anyát a hatóság többször büntetéssel sújtotta, amiért akadályozza a kapcsolattartást. "Bemutattam hangfelvételeket, hogyan beszél az apjuk a gyerekekkel. Elmondták a kicsik, milyen rossz nekik nála" – indokolja Gabriella, miért nem törődött a büntetésekkel.  "Én csak a gyerekeimet védem!"

Hogy mi lett az elkeseredett harc vége, hová fajult a történet, és mit gondol minderről a hasonló családi ügyekkel foglalkozó ügyvéd, az a %RIPOST% pénteki számából kiderül!

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Liverpool bukott focistájának gyönyörű barátnője sokkoló kijelentést tett

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

vg.hu

Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

life.hu

Tojásfestés akkor és most– hagyományos és modern technikák

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-