RIPOSTER

Elképesztő összefogás a nagybeteg magyar kislány gyógyulásáért

Hatalmas halom, több mint egy tonna kupakot juttatott el az Állatmentő Liga annak a 3 éves kislánynak, aki szívhez szóló üzeneteket is kapott a segítőktől. Hanna családja a kupakokért kapott pénzt kislányuk kezelésére fogja fordítani.
  • Szerző: RIPOST

A %% már többször beszámolt a Heves megyei Nagyúton élő Hannáról, aki háromszoros agyvérzéssel és vesevéna trombózissal született, így maradandó agykárosodást szenvedett. Teljes bal oldalát érintette a stroke, ezáltal a bal kezét fogásra abszolút nem tudja használni, a bal lába pedig sokkal gyengébb. Az orvosok lemondtak róla, de a szülei úgy döntöttek: önerőből finanszírozzák a kislány kezeléseit.

Lassan egy éve gyűjtünk kupakokat és fémdobozokat, hogy az azokért kapott kis pénzt Hanna kezeléseire fordítsuk. Mára már az egész országban gyűjtenek a lányunknak, legutóbb egy tonna kupak érkezett Budapestről, az Állatmentő Ligától

– nyilatkozta a %%-nak Czékmányné Zsuzsi.

Hanna édesanyja elmondta: az állatvédő szervezet pár hónapja szállt be a kupakgyűjtésbe, ezzel pedig lehetőséget adtak annak a sok-sok embernek, akik Hannának szánták a kupakokat.

Szeretném megköszönni minden jólelkű embernek, aki segítette ezt a gyűjtést, és hozzájárult ehhez az irgalmatlan mennyiséghez. Minden egyes darabja kincs számunkra

– mondta boldogan Zsuzsi, aki férjével már be is zsákolta az óriási mennyiségű adományt, amit hamarosan leadnak a műanyag újrahasznosítóba, ahol 45 forintot adnak egy kiló kupakért.

A %RIPOST%-nak azt is elárulta, hogy nemcsak kupakokat kaptak a felajánlóktól, hanem szívhez szóló üzeneteket is találtak az adományok közt.

Név nélkül írta valaki a bátorító, ösztönző sorokat, amit természetesen fel is olvastam Hannának. Õ is tudja, hogy sokan szorítanak érte, és most már eredménye is van a kezeléseknek: a jobb kezére támaszkodva képes felülni. Egyre többször csinálja, nem fáj neki a mozdulatsor

– mesélte Czékmányné Zsuzsi.

Az adományozók nemcsak kupakokkal, hanem pénzzel is segítik a családot. A budapesti Control Room-ban például már november óta ki van téve egy dekoratív gyűjtőláda, a vendégek ebbe tehetik a Hannának felajánlott összeget.

Elhatároztam, hogy lehetőségeinkhez képest mi is segítünk Hannán, így lassan már négy hónapja gyűjtjük a pénzt a kislány gyógyulására. Van egy fiatal társaság, akik közül mindenki a jatton kívül rendelésenként egy kétszázast dob bele, de nemrég jött egy angol pár, akik ötezer forinttal támogatták Hannát

- mondta a %%-nak Szalkai Dávid, a Control Room egykori pultosa, aki hamarosan személyesen is szeretne megismerni a családot.

A kislány családja még mindig szívesen fogadja a kupakokat és fémdobozokat, egy-egy nagyobb mennyiségért akár el is tudnak utazni. A család engedélyével közzétesszük a számlaszámukat is, ahova bárki utalhat Hanna ápolásának támogatására és gyógyulásának megsegítésére. A kislány és családja ezúton is köszön minden eddig és jövőbeli segítséget! Név: Czékmány Zsolt - Bank: Cib bank - Számlaszám: 10700282-53211338-51100005 - Közlemény: Hannának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?