RIPOSTER

Elképesztő, mit tett szerelme autójával egy budapesti lány

Új autóra vágyott Nagy Alexandra párja, ezért a XVIII. kerületben élő lány különleges módon varázsolt neki születésnapjára egy sosem látott álommasinát. Az elhaladó autósok és gyalogosok is megbámulták a verdát.
címkék:
  • Szerző: zs

Nem mindennapi kocsira figyelhettek fel azok, akik múlt héten a XVIII. kerületi Ráday Gedeon utca felé haladtak. Egy színes papír cetlikkel feldíszített autó parkolt ugyanis az egyik ház előtt. Sokan hitték, hogy diákcsínyről lehet szó, ám kiderült, hogy valójában egy kedves gesztusról van szó.

„A párom régóta mondogatta, hogy új autót szeretne már venni és úgy gondoltam, hogy a 27. születésnapjára meglepem őt egy különleges kocsival” – mesélte a %Ripost%-nak Nagy Alexandra, aki fotókat is küldött az alkotásról. –

„Hajnali 4 óra körül mentem ki az autót feldíszíteni, hogy mire a párom felébred, elkészüljek a meglepetéssel. Három órán át keresztül ragasztgattam az apró cetliket.

Azt hittem, kora reggel nem lesz feltűnő, de sokan megbámultak, faggattak, hogy mi a csudát csinálok. Meglepődtek, mikor elmondtam, hogy a páromnak készítek ajándékot.”

A meglepetés remekül sikerült, az átadás után a szerelmesek együtt szedegették le a cetliket a jó tíz éves Mazdáról. Másfél óra alatt papírmentes lett a kocsi és az utca is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?