RIPOSTER

Elképesztő, mit művelt a Ryanair a Budapestre tartó gép utasaival

Az egyik Budapestre tartó járatnak időjárási körülmények miatt kényszerûen Pozsonyban kellett landolnia. Leszállás után azonban úgy feledkeztek meg az utasokról, mintha soha nem is lettek volna ott.
  • Szerző: Ripost

Százötven magyar utas ragadt Pozsonyban, mert nem szállhattak le Budapesten. Július 26-án fél nyolckor kellett volna Ferihegyen leszállnia a Ryanair egyik madridi járatának, a repülőteret viszont lezárták a vihar miatt.

Pozsonyban szóban azt ígérték az utasoknak, hogy repülővel vagy busszal hazajuttatják őket, azonban több felháborodott utas is arról, számolt be, hogy egész éjszaka vártak, de a segítség nem jött.

Azt mondták nekik, hogy éjfél után buszokat küldenek értük, azonban később kiderült, hogy senki sem fogja őket hazavinni Budapestre. Volt, aki taxival indult útnak, mások buszra szálltak a saját költségükön - írja az Index cikkére hivatkozva a Blikk.

A biztosítót hiába hívták, ott azt mondták nekik, hogy időjárás miatti járatkimaradás esetén nem kapnak kártérítést. A portál kereste a Ryanairt is az ügyben, de eddig még nem kaptak választ.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?