RIPOSTER

Elképesztő, milyen mesét adott elő a szállodákban a csaló magyar férfi

A 48 éves férfi szállodákban tartott terepszemlét, mint személyi testőr, azonban mindig fizetés nélkül távozott. A hajdúszoboszlói rendőrök elfogták.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Egy hajdúszoboszlói hotel alkalmazottja még április 17-én tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy egy férfi több napot is a szállodájukban vendégeskedett, azonban fizetés nélkül távozott. A rendőrök azonosították a 48 éves férfit, akiről kiderült, hogy bejelentkezett egy másik hajdúszoboszlói hotelba is.

Az egyenruhások még a hotelszobában  április 30-án elfogták a drégelypalánki férfit, akit gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozás adatai szerint a férfi testőrnek adta ki magát és azt mondta az alkalmazottaknak, hogy a védett személyek megérkezése előtt terepszemlét tart.

A gyanúsított gondosan odafigyelt arra, hogy minél hitelesebb legyen a karaktere. Igazolványt mutatott az ott dolgozóknak, valamint a szállodák helyiségeit is szemügyre vette biztonságtechnikai szempontból, sőt egy fegyverre megtévesztésig hasonlító tárgy is volt az oldalán. A férfi elfogásakor a nyomozók lefoglalták a nála lévő gáz-riasztó pisztolyt is. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint több, hasonló jellegű bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság csalás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indított vele szemben büntetőeljárást.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?