RIPOSTER

Elképesztő: Milliárdos, mégis macskakaján él az angol nő

Aimee Elizabeth saját erejéből szerezte mesés vagyonát, de mégsem használja ki a pénzét. Gyakorlatilag rosszabbul él, mint egy koldus...
  • Szerző: Buster

Elizabeth számláján 3,5 millió font, vagyis nagyjából 1,4 milliárd forint lapul, ő mégsem szórja a pénzt semmire, ami szerinte felesleges. Vagyis tulajdonképpen még meleg vízre és vacsorára sem.

Az asszonynak nehéz gyermekkora volt, ezért az lett az életcélja, hogy naponta a lehető legkevesebbet költsön önmagára. A milliárdos nő sosem vesz magának új ruhát, vagy kiegészítőt, azokat kivétel nélkül a használtruha-kereskedésekben szerzi be. Ezzel saját bevallása szerint 59 millió forintnak megfelelő fontot spórol.

Mindez talán még rendben is lenne, de számára itt nem áll meg az extrém spórolás. Elizabeth ugyanis naponta mindössze 22 percig kapcsolja be a bojlert, ami így pont elég meleg vizet állít elő egy gyors tusoláshoz. Este pedig a megfogott fontok felett érzett örömét egy alig 200 forintot kóstáló macskakonzervvel koronázza meg. Igen, ezt ő fogyasztja el vacsora gyanánt.

A volt férjem ragaszkodott hozzá, hogy tartsam meg a házunkat, mert tudta, hogy különben takarékosságból egy egyszobás lakásba költöznék, és ez tényleg így van – mesélte el, hogy miért él egy viszonylag nagy házban, írta meg a Bors.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?