RIPOSTER

Elképesztő, amit ez a magyar vizsla véghez vitt!

Különleges, esküvő előtti fotózást tervezett egy magyar pár: elvitték kutyájukat is, akivel már évek óta egy családot alkotnak.

Ildikó és Norbert még 2015 karácsonyán jegyezték el egymást, de már akkor eldőlt, hogy magyar vizslájukkal szeretnék elkészíteni az esküvő előtti jegyesfotózást. A meghitt esemény probléma nélkül zajlott a napokban Tatán, az Öreg-tónál. A két és fél éves Bodza kutyus egy igazi sztárként viselkedett a kamera előtt.

Gyermekkoromban egy magyar vizsla mellett nőttem fel, amikor pedig elpusztult, megfogadtam, hogy lesz egy sajátom. A párommal három éve határoztuk el, hogy befogadunk egy kutyust, a kislány pedig azóta elválaszthatatlan tőlünk

- mesélte a %%-nak Ildikó.

"Nem volt kérdés, hogy Bodza jön velünk a fotózásra, hisz ő egy családtag. Nagyon okos és fegyelmezett kutyus, élvezte a többórás munkát. Kicsit nehéz volt, amikor az orrára tettük a gyűrűket, de azok is csak egyszer estek le, nem is kellett fegyelmezni közben Bodzát.

Egyedül az a kép volt nehezebb, amikor az egymásra tett kezünkön van a mancsa, a kép elkészülte közben a másik két kezünkkel kellett fogni a lábát, de végül ez is sikerült.

Volt egy olyan kép is a tóparton, ahol alig tudtuk rávenni Bodzát, hogy nézzen a kamerába, mert a kacsákat figyelte. Hálásak voltunk, hogy nem ugrott be utánuk"

– avatott be a részletekbe a menyasszony, akit már csak egy hónap választ el az esküvőtől: Budapesten fogja Ildikó és Norbert kimondani a boldogító igent!

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?