RIPOSTER

Életmentő műtétjéhez kér magának vért egy fiatal anyuka

Máris több száz tagja van az Adj vért Timinek csoportnak. Az édesanyán nyáron 5-6 órás mûtétet hajtanak végre, de a vércsoportjának megfelelő vérből általában kevés van készleten. Így most előre gyûjt magának!
  • Szerző: Ripost

Saját életmentő műtétjéhez gyűjt vért egy fiatal anyuka. Tímea nem esik kétségbe, nem csinál drámát, és ijesztgetni sem akarja barátit, egyszerűen csak felkészül minden eshetőségre. "A vércsoportomnak megfelelő vérből a vérellátó központban kevés van.  Ezért kérem azokat, akik A (Rh) negatív, vagy 0 (Rh) negatív vércsoporttal rendelkeznek, 18 és 65 év közötti, legalább 50 kg súlyú egészséges felnőttek, rendelkeznek társadalombiztosítási számmal, menjenek és adjanak vért!" - írja, majd hozzáteszi: a műtét előtt - valószínűleg már e hét csütörtöktől - irányított véradásra is szükség és lehetőség lesz.

 

Kedves Rokonok,Barátok,Ismerősök! Tudom most sokatokat sokkolni fogok,ne haragudjatok nem állt szándékomban,de muszáj...

Posted by Tímea Réz Zavesickiné on 2015. július 5.

Fe kell állni!

Tímea ma, szerdán tudja meg, hogy mikorra írják ki a műtétjét. Szinte elképzelhetetlen, milyen lehet abban a feszültségben élni, hogy nem tudni, mikor derül ki az életmentés ideje. "Igen, fel kell àllni és minden erőnkkel és hittünkkel tovább haladni az úton!" - vallja a segítségre szoruló Tímea.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?