RIPOSTER

Egyre rejtélyesebb az ügy: így találtak az eltűnt Zoltánra és lányára

A férfi és 17 éves lánya épségben előkerültek, egy helybéli vette őket észre a tóparton.
  • Szerző: Ripost

Fellélegezhettek a hozzátartozók, kétnapos várakozás után élve találták meg azt a dunavarsányi apát és lányát, akik együtt tűntek el hazulról. R. Zoltán és Natália búcsúlevelet hagyva, a férfi gázfegyverével távoztak otthonról pénteken, halálra rémítve a rokonságot. A család attól rettegett, hogy az egymáshoz szorosan kötődő apa-lánya páros közös öngyilkosságot terveznek. Ezt támasztotta alá, hogy a környékbeli tavakat több rendőr és mentős vizsgálta át.

Végül egy környékbeli asszony egy közeli tóparton szúrta ki a párost, amint egymás mellett fekszenek. Azonnal értesítette is a rendőrséget, akik megtalálták a családot. Zoltán feleségét behívták a rendőrségre.

"Az elsődleges adatok szerint sem a férfi, sem a lánya sérelmére nem történt bűncselekmény eltűnésük ideje alatt" – tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A környékbe­liek szerint Zoltán sokszor furcsán viselkedett, a férfi ugyanis többeknek azt mondta, hogy rendőr. "Egyenruhában járkált, volt, hogy a lányára is ráadta" – mondta a Borsnak egy, a családot ismerő helybéli. Tegnap ugyanakkor András Tamás alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak kijelentette: határozottan cáfolja, hogy a férfi valaha is a rendőrség állományában szolgált volna.

A lap információi szerint R. Zoltán biztonsági őrként dolgozik, és eltűnésük előtt magához vette engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét. Ismerősei nem találnak erre magyarázatot.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?