Létrehozva: 2016.11.08.

Egyenruhásokhoz rohant segítségért a pétfürdői szatír anyja

Nemcsak a község fiatal lányai és azok szülei aggódnak a magát mutogató fiatalember miatt, hanem édesanyja is. Mégis, egyelõre mindenki tehetetlen az ügyben.

Magamutogató szatír zaklatja a pétfürdői fiatal lányokat. A község lakosai szinte mindannyian tudják, hogy ki a tettes, mégis tehetetlenek. Rajtakapni ugyanis még nem sikerült a zaklatót, a tényleges tettenérésig pedig mind a polgárőröknek, mind a hatóságoknak meg van kötve a kezük.

Pedig már több pétfürdői kislány is "áldozatul esett", igaz, ahogy az egyik helyi fogalmaz, az őrült fiatal eddig még csak a mutogatásig jutott.

"Egyelőre komolyabb dolog, például

nemi erőszak még nem történt, de félünk tőle mi is"

– mondta  %RIPOST%-nak Baranyai Ferenc, a Pétfürdői Polgárőrök egyik csoportvezetője. A férfi és társai folyamatosan készenlétben vannak, amint riasztást kapnak, máris ugranak.

– Eddig még nem sikerült tetten érnünk, olyan, mintha a szatíroknak lenne egy hatodik érzékük, ha közeledünk, rögtön eltűnnek – mondja elkeseredetten Baranyai. Õ is tudja, kiről van szó, sőt a napokban még a szatír édesanyjával is beszélt.

Felkeresett az anyja, megkérdezte, mit tanácsolok neki, mit tegyen a fiával?

Mi mást mondhattam volna neki, minthogy beszélgessen el vele? De nem bízom benne, hogy ennek lesz haszna. Többen azt pletykálják, hogy szipuzik is a srác, ebből akad a legtöbb gondja.


A polgárőr ráadásul azt mondja, a jelenlegi információik alapján két szatír is garázdálkodik Pétfürdőn, ők egymástól függetlenül "dolgoznak".

A helyi iskola egyik takarítónője látott egy nagydarab srácot is, aki az iskolába leskelődött be. Erről is kaptunk riasztást, s mentünk is azonnal, de mire odaértünk már se híre-se hamva nem volt – mondja a polgárőr, aki szerint az összes pétfürdői anyuka tud már a veszélyről: egyrészt a gyerekek is beszámoltak otthon a futótűzként terjedő hírről, másrészt a polgárőrök is igyekeznek mindenkit tájékoztatni.

A legtöbb helyi persze úgy véli, legjobb lenne, ha nem várnának arra, hogy hivatalosan rendeződjön az ügy, sokak szerint egy nagy verés biztosan észhez térítené a fiatalembert, és talán nem mutogatna többet.

Nyílt titok, hogy kiről van szó, de valahogy senki nem indult még el, hogy jól elverje.

A végén még valamelyik felháborodott édesapa kerülne a rácsok mögé önbíráskodás miatt, hiába tudja mindenki, hogy mik történnek – mondta az egyik helyi, aki szerint így inkább megvárják, amíg hivatalosan születik valami megoldás, addig pedig igyekeznek kísérgetni a gyerekeket, nehogy valami bántódásuk essen.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péteren és a rikácsoló sorozatszínészen röhög az internet - mémek

origo.hu

Alig takarja valami Tolvai Reni hatalmas melleit

borsonline.hu

Ezt látni kell, Lionel Messi fia őrületet okozott – videó

magyarnemzet.hu

Guardiola úgy beszélt a Realról, hogy arra Madridban is felkapják a fejüket

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

mandiner.hu

Megszólalt a belga miniszterelnök: Elfogadhatatlan, ami ma történt, a brüsszeli polgármester alkotmányellenesen cselekedett

origo.hu

Szexképek kerültek fel az internetre Taylor Swiftről

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

ripost.hu

Már tisztán látszik, gigantikus aszteroida száguld a Föld felé

ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-