RIPOSTER

Egy vidéki házban bujkálhat a 3 napja eltűnt, skizofrén férfi!

Aggódó húga szerint Viszneken húzhatta meg magát a pszichiátrián kezelt M. Ferenc, anyja ugyanis nemrég ott örökölt egy családi házat. A hallássérült, sikzofrén férfinek április 16-án veszett nyoma a főváros VIII. kerületéből, azóta nem ad magáról életjelet
  • Szerző: Doris

Szombat óta se éjjele, se nappala a 41 éves M. Ferenc családjának. A 41 éves, pszichiátriai beteg férfi aznap tűnt el a főváros VIII. kerületéből, azóta nem ad magáról életjelet.

A skizofrén, hallássérült férfi személyleírása már a Facebook eltűnt embereket kereső csoportjába is felkerült. Az egyik kommentelőnek úgy rémlett, hogy Ferencet látta a Hősök terén, amint két nagy szatyorral a kezében, órákon keresztül szomorúan üldögélt a téren. A reményt keltő információ azonban tévesnek bizonyult...

A %% megkereste az eltűnt férfi húgát, aki épp az Örs vezér terét járta körbe, hátha megpillantja szeretett testvérét.

"Lassan négy napja nincs hír a testvéremről, esküszöm, már nagyon kétségbe vagyunk esve. Kiderült, a Hősök terén mégsem őt látták, így fogalmunk sincs, hol lehet. Semmilyen jel nem utalt rejtélyes eltűnésére, biztos vagyok benne, hogy nem volt magánál, amikor nyoma veszett"

- mondta megtörten a %%-nak Erzsébet, aki már csak egy dologban bízik.

Végső reménye, hogy Ferenc abban a viszneki házban húzhatta meg magát, amit édesanyja nemrég örökölt.

A férfi ugyanis eltűnése előtt néhány nappal felvetette, hogy meg kéne nézni a házat, így nem kizárt, hogy valahogy lejutott a Heves megyei településre.

"Eddig nem volt időm leutazni Visznekre, de holnap reggel buszra szállok és meg sem állok édesanyám házáig. Nagyon bízom benne, hogy ott találom a testvéremet!"

- mondta remegő hangon az aggódó asszony, aki mindent megtenne, hogy megtalálja a 3 napja bolyongó férfit.

És ezeket olvastad már?