RIPOSTER

Egy jogerősen elítélt terroristát mosdat az ellenzék

A Miniszterelnöki Kabinetirodát 8 millió forintra perelő Ahmed H. esetében nem csak kilóg a lóláb, de az egész ló kiesik a zsákból. A terrorizmusért jogerősen elítélt szír férfi helyett mások tervezhették a pert.
  • Szerző: itgy

Ahmed H. volt az, aki az emlékezetes röszkei összecsapások alkalmával nem csak szóban biztatta az illegális migránsokat arra, hogy erőszakkal  törjenek be Magyarországra, de maga is kővel dobálta a rendőröket.

A sorosista álcivil szervezetek és sajtójuk, valamint baloldali és liberális politikusok azonnal védelmükbe vették a férfit, azaz egy terroristából próbáltak mártírt faragni. Ma is ezt teszik, tagadva, hogy Ahmed H. elkövette az egyébként filmfelvételekkel bizonyítható cselekményt.

A George Soros által támogatott Amnesty International folyamatosan követelte Ahmed H. szabadon bocsátását. „Engedjék szabadon Ahmed H.-t" címen petíciót és adománygyűjtést is indítottak. Követelték, hogy mentsék fel a terrorcselekmény vádja alól, "ne kapcsolják össze a migráció és terrorizmus kérdését".

A MigSzol Csoport és a „Free the Röszke 11" 2016. december 3-án tüntetést szervezett Ahmed H. mellett Budapesten. A tüntetésen alig több, mint százan voltak. Schilling Árpád rendező, a Krétakör alapítója olyan bombasztikus mondatokat mondott, mint hogy: ha Ahmed terrorista, akkor én is terrorista vagyok".

A következő Ahmed H. melletti tüntetésen Sorosék már Juhász Pétert és Gulyás Mártont is hadrendbe állították.

Soros aktivistái külföldön is megpróbálták felhasználni Ahmed H. történetét a Magyarország elleni hadjáratukban. Bizonyság erre az is, hogy a Sargentini jelentés külön részt szentelt az Ahmed H. elleni büntetőeljárásnak. Judith Sargentini jelentésében azt hazudta, hogy Ahmed H.-t azért ítélték el, mert át akarta hozni a családját a magyar-szerb határon.

Az EP a Magyarországot elítélő határozatában azt állított a tömeget lázító terroristáról, hogy megafonnal nyugtatni akarta őket, és csak azért ítélték el, mert „három tárgyat hajított a határt védő rendőrökre".

A határozat két "apróságra" elfelejtett választ adni. Először is hogyan került egy "menekült" kezébe megafon? Vagy ez minden migránsnál alapfelszerelés? Másodszor: bocsánatos a bűn, ha a rendőrökre "csak" három "tárgyat" dob valaki? 

Nem mellékesen a Magyarországot elítélő határozat elkészítésében részt vett Niedermüller Péter és Jávor Benedek is.
 

A szír terroristát egyébként Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány volt igazságügy-minisztere védte. Még ő sem tagadta azt, hogy Ahmed H. megtámadta a rendőröket, sőt, ő már hatrendbeli erőszakot ismert el, de váltig állította, hogy ez nem terrorizmus.

A most folyó kártérítési per hátterében is azok állhatnak, akik nem tartják terrorizmusnak - a terrorizmust.

Forrás: Origo.hu

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?