RIPOSTER

Édesapjának üzent halála előtt a Tiszakécskén meggyilkolt férfi

Mindennap beszélt a családjával az az izraeli férfi, akinek a holttestére egy hete bukkantak Tiszakécskén. Az utolsó üzenetet apjának írta, a halála előtt alig pár órával.

Ahogy a %% is megírta, április 30-án, egy tiszakécskei romos házban találták meg annak az izraeli férfinek a holttestét, akit előtte egy héten át kerestek. A meggyilkolt férfi és családja korábban állandóan tartották a kapcsolatot telefonon, a férfi abból a buszmegállóból is többször írt édesapjának és testvérének, ahol éjszakákat töltött a halála előtt egy sátorban.

A HVG szerint a férfi apja április 21-én csütörtökön este 8 órakor kapott utoljára üzenetet a fiától, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közleménye szerint pedig másnap este meggyilkolták. Arról, hogy mi történt a köztes időszakban, egyelőre nincs információ. Úgy tudni, hogy az áldozat

egy rosszat sejtető üzenetet küldött,

amely segíthetett volna a nyomozásban is, de ennek tartalmát az apa kérésére nem közölték a hatóságok.

A %% úgy tudja, hogy az izraeli férfi többek között azért jött Magyarországra, mert a nagymamája Bodrogkeresztúrról származik és mindenképp el akart jutni oda. Ahogy portálunk is beszámolt róla, a férfi korábban Kecskeméten lakott egy lány lakásában, amelyet egy ingyenes szálláskereső oldalon talált, de a korábbi hírekkel ellentétben csak körülbelül 10 napig volt ott.

Az izraeli férfi két fiatal gyilkosát előzetes letartóztatásba helyezték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?