RIPOSTER

Drámai pillanatok az eltűnt villanyszerelők tárgyalásán

Megjelentek az eltûntek családtagjai, személyesen akarták látni a villanyszerelők feltételezett gyilkosát!
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is beszámolt róla, már nem egy, hanem két ember megölésével gyanúsítják É. Imrét, aki érintett két, neki dolgozó villanyszerelő, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán eltűnésében. Az ügyben szerdán 9 órakor kezdődött az előzetes letartóztatásról szóló döntés tárgyalása Győrben, ahol megjelent a két eltűnt férfi családja is.

A hozzátartozókat nem engedték be az épületbe, transzparensekkel érkeztek

- tudósított a %% újságírója.

Mint ismeretes, Orlik Vilmosnak még 2015-ben veszett nyoma Győrben, amikor a gyanúsított telefonon egy megadott címre rendelte, miszerint egy harmadik félnek villanyszerelési munkát kell végeznie. Másnap a családja már nem érte utol telefonon, így egyre furcsább lett nekik, hogy a két fiát nevelő családapa egyik napról a másikra nem érkezik haza.

Ezután három és fél évre a szintén az É. Imrének dolgozó 52 éves Mácsik Zoltánnak veszett nyoma, akit annak idején maga Orlik Vilmos ajánlott a vállalkozónak mint jó szakembert.

Zoltán eltűnése kísértetiesen megegyezik Vilmoséval, ám azt jelenleg még nem tudni, hogy az emberöléssel gyanúsított vállalkozónak mi lehetett az indítéka…