RIPOSTER

Drámai pillanatok az eltűnt villanyszerelők tárgyalásán

Megjelentek az eltûntek családtagjai, személyesen akarták látni a villanyszerelők feltételezett gyilkosát!
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is beszámolt róla, már nem egy, hanem két ember megölésével gyanúsítják É. Imrét, aki érintett két, neki dolgozó villanyszerelő, Orlik Vilmos és Mácsik Zoltán eltűnésében. Az ügyben szerdán 9 órakor kezdődött az előzetes letartóztatásról szóló döntés tárgyalása Győrben, ahol megjelent a két eltűnt férfi családja is.

A hozzátartozókat nem engedték be az épületbe, transzparensekkel érkeztek

- tudósított a %% újságírója.

Mint ismeretes, Orlik Vilmosnak még 2015-ben veszett nyoma Győrben, amikor a gyanúsított telefonon egy megadott címre rendelte, miszerint egy harmadik félnek villanyszerelési munkát kell végeznie. Másnap a családja már nem érte utol telefonon, így egyre furcsább lett nekik, hogy a két fiát nevelő családapa egyik napról a másikra nem érkezik haza.

Ezután három és fél évre a szintén az É. Imrének dolgozó 52 éves Mácsik Zoltánnak veszett nyoma, akit annak idején maga Orlik Vilmos ajánlott a vállalkozónak mint jó szakembert.

Zoltán eltűnése kísértetiesen megegyezik Vilmoséval, ám azt jelenleg még nem tudni, hogy az emberöléssel gyanúsított vállalkozónak mi lehetett az indítéka…  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?