RIPOSTER

Drámai fordulat a megerőszakolt kétéves kislány ügyében!

Megszólalt a börtönben a kislány édesanyja, aki részben beismerő vallomást is tett. Szörnyû következményei lehetnek az esetnek.
  • Szerző: WM

Még három hónapig biztosan előzetes letartóztatásban maradnak annak a kétéves kislánynak a szülei. A picit a gyanú szerint valamilyen eszközzel megerőszakolták, ez ügyben tart a nyomozás. Korábban a %% is beszámolt a szörnyű esetről, ami szinte az egész országot sokkolta. Úgy tűnik, hogy az anya kezd megtörni, miután részben beismerő vallomást tett. 

Az tragédia még júniusban történt, amikor egy VI. kerületi nevelőotthonban észrevették a gyermek szörnyű sérüléseit. A csöppség úgy került az otthonba, hogy az édesanyja bevitte őt, mondván, le akar mondani róla. A nő szinte azonnal szakított párjával, H. Lászlóval, majd elmenekült otthonról. A férfit és egykori élettársát az eset után egy hónappal helyezték előzetes letartóztatásba. 

A Bors azt írja, hogy a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás meghiúsításának veszélye miatt nem védekezhetnek a gyanúsítottak szabadlábon. Időközben az a hír is napvilágot látott, hogy a kislány feltehetőleg maradandó fogyatékosságot szenvedett.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?