RIPOSTER

Drámai dolgokat mondott a 4-es úton történt halálos baleset szemtanúja

Két pátrohai és egy nyírkarászi lakos veszítette életét a reggeli balesetben. Délután ért véget a helyszínelés és a mûszaki mentés.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is megírta, négy gépkocsi ütközött össze a 4-es számú főúton Székelynél kedd reggel. Az eddigi adatok szerint egy Kisvárda felől Nyíregyháza irányába tartó tehergépkocsi ütközött neki az előtte haladó járműnek, ami ennek következtében az alárendelt útra kanyarodni szándékozó kisbuszba csapódott.

Az ütközést az a kisteherautó sem tudta elkerülni, amely Nyíregyháza felől tartott Kisvárda irányába, és amelynek elhaladását várta a kanyarodni szándékozó kisbusz.

A baleset következtében hárman a helyszínen életüket vesztették, ők valamennyien a kisbusz utasai voltak. További hatan megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Drámai pillanatokról számolt be egy szemtanú.


Akkor értem a baleset helyszínére, amikor volt, akit újraélesztettek, és voltak, akiken sajnos, már nem lehetett segíteni. Döbbenetes volt a látvány, még mindig a hatása alatt vagyok

– mondta Vitkai Elemér a Szon.hu portálnak.

A tragédiával és annak körülményeivel a %% napilap szerdai száma is foglalkozni fog!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?