RIPOSTER

Drámai, ami Budapest belvárosában történt, de elkapták a tetteseket

A VIII. kerületben dördült szerdán több lövés, egy korábbi vita miatt ragadott fegyvert egy férfi, aki társaival állította meg haragosukat.
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságán szerda este nyolc előtt egy férfi személyesen tett bejelentést, hogy aznap Budapesten, a VIII. kerületben, a Magdolna utcában egy korábbi vitából kifolyólag két férfi az autója elé állt, miközben egy harmadik társuk rá gáz-riasztó fegyverrel több lövést adott le. A lövöldözésben nem sérült meg senki.

A józsefvárosi rendőrök forrónyomon kezdték meg az elkövetők felkutatását, valamint a bizonyítékok beszerzését. A rendőrök a két férfit, akik az autó elé álltak, a Magdolna utcában elfogták. Harmadik társukat, aki a férfira lőtt, pár órával később fogták el a VIII. kerületi Orczy úton.

A rendőrök mindhárom férfit előállították és ellenük felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. A két férfit, akik a kocsi elé álltak, őrizetbe vették és letartóztatásukat kérték. A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene elfogatóparancsot adott ki a Debreceni Törvényszék, mert nem kezdte meg letölteni jogerős szabadságvesztését, így őt a kihallgatása után a börtönbe viszik - írja a police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?