RIPOSTER

Dráma Mezőtúron: így találtak a harmadikról kizuhant 4 éves kislányra

A gyerekkel hétvégén történt a szörnyû baleset, azóta is súlyos állapotban van, kórházban ápolják.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatalember a kabátjával takarta be azt a kislányt, aki Mezőtúron zuhant ki a harmadik emeletről. A szomszédok szerint a gyereket rendszeresen magára hagyta az anyja. A lépcsőház minden lakóját megrázta a vasárnapi baleset, amikor a négyéves Viktória kizuhant az ablakból.

A Borsnak a szemtanúk elmondták, hogy a gyermek először a lépcsőre, onnan pedig a térkőre zuhant. Egy fiatal férfi talált rá az összeroncsolódott kis testre, betakarta, majd hívta a mentőket. A kislányt mentőhelikopter vitte kórházba, úgy tudni, jelenleg is Budapest egyik kórházában fekszik az intenzíven.

„Az orrán, száján, fülén jött a vér. Behozták a lépcsőházba, levetkőztették, aztán hallottam, hogy próbálták stabilizálni. Közben megjött a helikopter, várt az is, amíg nem stabilizálták úgy, hogy el tudják vinni" - mondta el egy ott lakó idős asszony.

Azt egyelőre nem tudni, hogyan eshetett ki a kis Viktória. A szomszédok szerint az anya, Adél a piacon vásárolt, amikor a baleset történt. A környékbeliek elmondták, nem először fordul elő, hogy a gyerek magára maradt, hiszen édesanyja egyedül neveli. Az anya egyébként dadusként dolgozik egy óvodában, így tudnia kéne, hogy mennyire oda kell figyelni a kicsikre. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz F. Adél ellen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?