RIPOSTER

Dráma a Dunántúlon: Víztározóba vetette magát egy elkeseredett asszony

Egy szabadnapos rendőr azonnal utánaugrott, sikerült kimenteni a nőt, aki így életben maradt!
  • Szerző: RIPOST

A nagykanizsai rendőr szabadidejében horgászni indult a Kis-Balatonra április 5-én délután, amikor Zalavár külterületén, a települést elhagyva egy nőre lett figyelmes. Az asszony a víztározó északi felén lévő zsiliprendszer korlátján átlépve a vízbe ugrott, az erős sodrás azonnal elnyelte.

Az őrmester utána ugrott, mivel azonban a nő teste nem bukkant fel, a felszín alatt kereste

- írta a police.hu.

Kiderült, hogy a kétségbeesett nő ruhája beakadt egy vasdarabba, így önerejéből sem tudott volna kiszabadulni. Az őrmester sikeresen kimentette és a sokkos állapotban lévő nővel az erős sodrású vízből a partra úszott.

A parton stabil oldalfekvésbe helyezte, majd amikor látta, hogy valamivel jobban van, a kihűlést elkerülendő az autójába ültette, betakarta a pulóverével és mentőt hívott.

A mentőszolgálat munkatársaival egy időben az őrmester szolgálatban lévő zalakarosi kollégái is a helyszínre érkeztek. Míg a mentők a nőt látták el, a rendőrök kollégájuknak adtak meleg takarót. A 63 éves asszonyt, aki magánéleti problémái miatt szánta rá magát erre a kétségbeesett lépésre, a mentők kórházba vitték.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?