RIPOSTER

Döglött egérrel riogatja a nőket a budapesti pláza réme

Szóhoz sem jutottak a rémülettől az egyik bevásárlóközpont szépségszalonjának dolgozói, amikor egy teljesen bekattant férfi a folyosóról belépve döglött egeret hajított be az üzletbe. A kimúlt rágcsáló végül az egyik tükörnek csapódott, onnan pedig a pultra zuhant, nem kis riadalmat keltve...
  • Szerző: Doris

Döbbenetes élményben volt része hétfő este a %% egyik tudósítójának, aki mindössze egy hajvágás erejéig ült be az egyik budapesti pláza szépségszalonjának székébe.

Az ott dolgozók még csak nem is sejtették, hogy hamarosan egy rendkívül bizarr meglepetésben lesz részük.

A Nyugati pályaudvar szomszédságában található bevásárlóközpontban ugyanis aznap este egy teljesen bekattant férfi garázdálkodott, aki bármikor újra felbukkanhat.

A rejtélyes idegen - ki tudja milyen megfontolásból - egy döglött egeret szorongatott a markában, majd a kimúlt kis rágcsálót a szépségszalonba hajította, pont a %% tudósítójának széke felé...

A tetem szerencsére mindenkit elkerült, és hatalmas koppanással vágódott a szalon tükrének. Onnan pedig a pulton lévő egyik magazinra zuhant. A bizarr egértámadás után percekig néma csend honolt a fodrászatban, a dolgozók ugyanis sokáig fel sem fogták, milyen beteges ajándékot kaptak a férfitől, aki akciója után egyből köddé vált.

Később, amikor a fodrászlányok rájöttek, hogy pontosan mi is történt, idegességükben nevetgélni kezdtek, majd mindenki lefotózta a fehér kis rágcsálót, ami élettelenül hevert az újságon. Bár igyekeztek elviccelni a szituációt, a lányok nem tagadták, hogy nagyon megrémültek az esettől, ilyenre ugyanis még soha nem volt példa. Persze egyből megindult a találgatás, hogy vajon kinek juthatott eszébe ekkora őrültség, a lányok azonban nem jutottak eredményre.

Vajon egy elrontott frizuráért járó bosszú, vagy  beteges szerelmi vallomás volt a kimúlt rágcsáló?

Nos, ez továbbra is kérdés, ám nem kizárt, hogy a pláza egeres réme hamarosan újra felbukkan a folyosókon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?