RIPOSTER

Döbbenetes részletek, így történt pontosan a fegyverneki tragédia

Tragédia történt vasárnap éjjel Fegyvernek közelében a 4-es főúton, hat ember vesztette életét egy balesetben. Most a részletek is kiderültek.
  • Szerző: Ripost

Hat ember meghalt egy közúti balesetben vasárnap éjjel Fegyverneknél, miután két autó frontálisan ütközött. A Szoljon információi szerint a szörnyű tragédia áldozatai között egy terhes nő is volt - abban az autóban ült, amit egy 24 éves kenderesi sofőr vezetett. A 24.hu úgy tudja, a balesetet nem ők okozták, hanem a másik autóban ülő 42 éves sofőr hibájának következtében történhetett.

A Tények információi szerint a vétkes sofőr egy kamionsort kezdett előzni, de nem vette figyelembe, hogy szembe is jöhet autó. Nem tudta befejezni az előzést és nekiütközött a szabályosan közlekedő autóval.

A rosszul előző autóban egyedül ült a 42 éves hajdúszoboszlói sofőr, míg a másik autóban öten ültek, ők mind életüket vesztették. Az áldozatok között egy kiskorú, tizenhét éves kismama is volt.

A Tények úgy tudja, hogy többen nem voltak bekötve, pedig az megmenthette volna az életüket. A tragédia pontos okait még vizsgálják.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?