Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2019.02.27.

Döbbenetes részletek a kajárpéci vérengzésről, így találtak a babára

Egy fiatal anyával végzett a párja hétfõn, közös gyermeküket pedig a halott nõ mellett hagyta.

Késsel a nyakában talált rá nevelőapja a virágkötőlányra, akivel brutális módon végzett volt szerelme. A Bors döbbenetes részleteket tudott meg a hétfő hajnalban történt kajárpéci gyilkosságról. Az elborult agyú Cs. Gergő hajnalban rontott volt párjára, a 27 éves U. Piroskára, és halálra szúrta az asszonyt, majd elmenekült. Közös gyermeküket, a kis Dominikot a holttest mellett hagyta.

A fiatal anya alig másfél hete lakott a kajárpéci albérletben, ahová párjával közös otthonukból me­nekült. Az ismerősök szerint nagyon sokat veszekedtek, csak az volt közös bennük, hogy mindketten imádták gyermekü­ket, a 10 hónapos Dominikot.

A lányt és a kisfiút végül egy kajárpéci nyugdíjas, Laci bácsi fogadta be a házába. Úgy tűnt, Piroska élete végre révbe ért: virágkötőmunkáját otthonról végezhette, együtt lehetett az új lakásban kisfiával, és Gergővel is rendeződni látszott a viszonya. Emellett újra közel élhetett édesanyjához, akivel mindig nagyon szerették egymást. A Hollandiában dolgozó Gergő azonban váratlanul hazalátogatott.

"Mindennap egy régi Audival érkezett" – mesélte a lapnak a lány főbérlője, Laci bácsi. "Hétfőn nyolc óra fele ment el. Én 11 óra körül fekhettem le aludni, akkor Piroska még vidáman dolgozott a virágain a lámpafénynél" – mondta szomorúan. Gergő valamikor hajnalban, egy késsel tért vissza Piroskához.

"Semmit nem hallottam, pedig a mellettem lévő lakrészben történt ez a borzalom. A kutyájuk, Deni sem jelzett, pedig élénk, ugatós jószág. De persze ismerte a férfit. Szegény pára azóta csak jár-kel, sír, mintha csak várná, hogy Piroska visszajöjjön" – mondta könnyes szemmel a főbérlő.

"Reggel a boltba mentem, láttam, hogy Piroskánál ég a villany, de még akkor sem gondoltam rosszra. Aztán Piroska nevelőapukája átjött, hogy a lányhoz is bekössük a tévét. Õ találta meg a holttestet" – tette hozzá a főbérlő, aki szerint Gergő brutális vérfürdőt rendezett. A lány nyakában még benne volt a kés, a kis Dominikot pedig édesanyja holttestén találták meg. Az aprócska gyermek felmászott rá, mintha csak magához akarta volna ölelni halott anyját.

Gergőt pár óra múlva, Győrben kapták el, a 29 éves férfi mindent be­vallott. Dominikot a nagymamája, Rita és az élettársa, a Piroskát megtaláló László vette magához.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Soha nem volt még ilyen közel a III. világháború, mint most

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

hirtv.hu

Reuters: Oroszországgal való viszonya miatt a NATO figyelmeztette Magyarországot

life.hu

Három dolog, amit egy elegáns nő semmilyen körülmények között nem visel

magyarnemzet.hu

Kiderültek a részletek Magyar Péter és Varga Judit veszekedéséről, ez van a rendőri jelentésben

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Itt a vége: Ördög Nóra szomorú bejelentése mindenkit váratlanul ért

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Ez volt a Legyen Ön is milliomos legnehezebb kérdése, alig tudja rá valaki a választ

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy végre készen áll egy kapcsolatra!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-