RIPOSTER

Döbbenet, mit rögzített Tárkányon a rendőrségi térfigyelő kamera

A településen a hét közepén tûnt el egy idős nő, akit lánya azonnal kerestetni kezdett. Végül meg is találták az asszonyt, ebben pedig a kamerák segítettek.
  • Szerző: Ripost

Egy tárkányi nő szerdán késő este tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy édesanyja eltűnt. A rendőrök ellenőrizték a lakóhely környezetét, a településről kivezető utakat, de az idős nő nem került elő. Az egyenruhások a keresést másnap folytatták Lévai Imre őrnagy irányításával, akik a tárkányi polgárőrök közreműködésével végigjárták a lakatlan tanyákat, épületeket, miközben a Tevékenység-irányítási Központ munkatársai folyamatosan irányították a keresést.

Ekkor érkezett egy bejelentés arról, hogy Nagyigmándon látták az eltűnt asszonyt. A Tatabányai Rendőrkapitányság szolgálati kutyát is bevont a keresésbe, a helyi körzeti megbízott, Csobán András főtörzsőrmester pedig átnézte a térfigyelő kamerák felvételeit. A felvételeken feltűnt a nő, ahogy egy férfival beszélget. A körzeti megbízott beazonosította a férfit, akiről azt is tudta, hol lakik. A rendőrök ezután a férfi lakhelyére mentek, ahol megtalálták az eltűnt nőt, akit épségben átadtak a lányának - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?