RIPOSTER

Döbbenet, mi történt az eltűnt villanyszerelő lányával

A tavaly eltûnt Mácsik Zoltán lánya teljesen belebetegedett abba, hogy semmit sem tud édesapjáról.
  • Szerző: Ripost

Az apja megölésével gyanúsított férfival kapcsolatos rémálmok gyötrik, és az idegőrlő bizonytalanság teljesen ráment az egészségére a tavaly március 31-én eltűnt villanyszerelő 28 éves lányának. Mácsik Adrienn kórházból kórházba jár, de a súlyos gyomorfájdalmával egyelőre nem tudnak mit kezdeni.

"Édesapám eltűnése óta a rengeteg stressz és ideg ráment a gyomomra. Eleinte csak egy kicsit fájt, aztán egyre rosszabb lett. Mára olyan érzéseim vannak, mintha fel akarna robbanni a gyomrom, a hátam borzasztóan szúr, ami teljesen leszívja az energiám, sokszor teljesen kiszáradok" – mesélte a Borsnak a fiatal nő, aki egyértelműen a gyilkosságokkal gyanúsított É. Imrét teszi felelőssé megromlott állapota miatt.

Adrienn tavaly év végén ment először kórházba, de ott az ügyeletes orvoshoz visszairányították. Gyomortükrözésen esett át, kapott gyógyszereket, és kide­rült, hogy refluxbe­tegség alakult ki nála. Azóta hiá­ba tartotta be az orvosok utasításait, az állapota folyamatosan romlott.

"Két napja újabb, minden eddiginél durvább rosszullét következett. Rettegtem attól, hogy édesanyámat magára fogom hagyni, halálfélelmem volt, már csak én vagyok neki. A gyógyszerek és az injekciók sem segítettek, csak imádkoztam az angyalomhoz, édesapámhoz, akinek a fényképét szorítottam" – mesélt a szörnyű pillanatok­ról Adrienn, aki abban bízik, hogy egy szakember segít neki kilábalni a betegségből.

És ezeket olvastad már?