RIPOSTER

Cigarettacsikk leplezheti le a Népligetben talált nő gyilkosát

Egyelőre nem sikerült azonosítani azt a nőt, akinek a holttestét csütörtök délben találták meg a parkban. A nyomozók hajtóvadászatot indítottak az elkövető után.

Brutális gyilkosság történt a minap Budapesten. Ahogy a %% is beszámolt róla, egy meztelen nő holttestére bukkantak csütörtök délben a Népligetnél, a kiérkező orvosszakértő megállapította, hogy meggyilkolták az áldozatot. A rendőrség egyelőre nem tudta megmondani, hogy kit öltek meg, ugyanis a nőnél nem voltak iratok.

A %% úgy tudja, hogy a nőn súlyos fejsérülés nyomai voltak, ez okozhatta a halálát!

A nyomozók, a bűnügyi bevetés munkatársai keresőkutyákkal pásztázták a Népligetet még csütörtök este is, órákon keresztül gyűjtötték a nyomokat. A hirpress.hu fotója szerint a holttest körül talált cigarettacsikket is bizonyítékként foglalták le,

nem kizárt, hogy az ilyen módon hátrahagyott DNS-minta fogja lebuktatni a népligeti gyilkost!

A helyszínen készült fotóért IDE kattints.

A halálesettel és annak körülményeivel kapcsolatban természetesen megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, ám csak egyetlen kérdésre tudtak válaszolni: sikerült megállapítani, hogy az áldozat 40 éves volt.

További kérdéseire a folyamatban lévő nyomozás érdekeire tekintettel nem kívánunk nyilatkozni

– zárta rövidre a szóvivő, így nem tudtuk meg, hogy történt-e nemi erőszak, illetve pontosan mi okozta a nő halálát.

Aki a Népligetben történt gyilkossággal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikén!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?