RIPOSTER

Brutális összegű vérdíjat tűztek ki a magyar bérgyilkosra

A holland rendőrség nyomravezetői díjat tûzött ki a 38 éves Dér Csaba fejére, miután DNS-vizsgálattal is igazolták, hogy tavaly július 30-án ő lőtt le Amszterdamban, a Beethoven utca egyik éttermében egy horvát maffiózót.
  • Szerző: RIPOST

A Csantavéren született magyar bérgyilkos, Dér Csaba az, aki kivégzett egy embert a Pólus Center mellett is, előtte pedig a nyílt utcán lőtt le egy férfit Belgrádban. A bérgyilkost a szerb és a magyar rendőrség is körözi, a hajtóvadászatba pedig most beszálltak a hollandok is: húszezer euró (mintegy 6, 36 millió forint) vérdíjat tűztek ki a 38 éves Dér Csaba fejére!

A helyi Nltimes azt írta, Dér egy amszterdami étteremben lőtt le hangtompítós fegyverrel egy 62 éves bűnözőt még tavaly, a magyar támadót most sikerült azonosítani. A horvát állampolgárságú áldozata a szervezett bűnözés egyik kulcsfigurája volt, valószínű egy ellenfele bérelte fel Csabát az emberölésre.

A bérgyilkos hasonló horgászsapkában volt, mint korábban a brüsszeli merénylő és a Teréz körúti robbantó; úgy tűnik, hogy a bűnözők ezzel az általános kiegészítővel olvadnak be a környezetbe és kerülik el, hogy látszódjon az arcuk a kamerafelvételen.

A holland rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, aki bármilyen módon kapcsolatba került Dérrel, de a magyar rendőrség is várja az információkat a veszélyes bűnözőről a police.hu oldalon elérhető körzési adatlapon, ahol bárki névtelenül írhat Dér Csabával kapcsolatban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?