RIPOSTER

Brutális fordulat, tovább bonyolódik a vajdasági bérgyilkos ügye

A férfi segítőjével nemrégiben végeztek Szabadkánál, egy elhagyott épületben találták meg a rendőrök a holttestét.
  • Szerző: Ripost

Brutális módon kivégezték a vajdasági mészáros, a 39 éves D. Csaba egykori társát, Nebojsa Karant - tudta meg a Blikk.

A szerb férfi holttestére egy elhagyatott farmépületben találták rá, nem messze Szabadkától. A Blic információi szerint Karan segített a menekülésben a vajdasági mészárosnak, állítólag ő juttatta el egészen Prágáig, miután egy budapesti gyilkosság után menekülnie kellett. Feltehetően ezért végezhettek a fiatal férfival.

Szerb lapértesülések szerint Karan testét sebhelyek borították, de a fejét is több, vágástól származó sérülés torzította a rendőrök szerint.

D. Csabát március 1-jén tartóztatták le a cseh fővárosban. A magyar rendőrök mellett a szerb és a holland hatóságok is körözést adtak ki a vajdasági bérgyilkos ellen. A kiadatása egyelőre kérdéses, jelenleg is Prágában várja az ügy fejleményeit.

A szerb Kurir szerint a legnagyobb esélye hazánknak van, hiszen mi adtuk be elsőként a kérelmet, illetve egy informátor szerint hazánkban él a férfi egy női rokona is. Ebben az esetben akár a D.-vel kapcsolatos összes gyilkosságot itthon tárgyalhatják majd.

A magyar hatóság azzal gyanúsítja D. Csabát, hogy tavaly szeptemberben a Szilas-patak közelében hidegvérrel lelőtt egy magyar vállalkozót. Nem ez volt azonban az egyetlen hidegvérű tette a vajdasági férfinak: hónapokkal ezelőtt Hollandiában húzta meg a ravaszt egy étteremben, majd Szerbiában a nyílt utcán végzett ki egy, a kocsijába éppen babakocsit pakoló férfit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?