Létrehozva: 2017.11.09.

Bróker Marcsi saját rokonait is megkopasztotta

A családját sem kímélte D. Sándorné, azaz Bróker Marcsi: férje testvére is a károsultak között van, ráadásul nem csekély összeggel. Lehet, hogy tényleg nem tudta, mit mûvel?

Bróker Marcsi rokonainak a neve is elhangzott, amikor az ügyész felolvasta a károsultak névsorát. A Kun-Mediátor Kft. ügyvezetője a vád szerint 15 év alatt 767 embert csapott be, összesen 16 milliárd forinttal, bár ő ártatlannak vallotta magát tárgyalása első napján, és azt mondta, mindenkinek jót akart.

A vádban szereplő lista több meglepetést is tartalmaz. Kiderült például, hogy a karcagi Református Általános Iskola diákönkormányzata egymillió forintot bízott Bróker Marcsira.

Férjének a testvére, D. Imre és családja az összes megtakarított pénzét, 50 millió forintot adott át Marcsinak fialtatásra.

Az első tárgyaláson felolvasták az időközben elhunyt férj 2015-ös tanúvallomását, amiben azt nyilatkozta: nem tudja, felesége foglalkozott-e befektetésekkel. „Sosem beszélgettünk munkahelyi dolgokról, mert engem nem érdekelt” – mondta a férj a vallomásában. Lehetséges volna, hogy a férj arról sem tudott, hogy a saját testvére 50 millió forintot adott át feleségének befektetési céllal? D. Imre 2015-ben még másképp gondolta. „Marcsi családja elköltözött Karcagról, a napi kapcsolat megszakadt, sőt azóta szóba sem állnak velünk. Azt gondolom, nem véletlenül, a lányok valamit titkolnak. Mostanra egyébként összeállt a kép: tudhattak arról, hogy közeleg a baj, s azzal is tisztában voltak, hogy az asszony hosszú időre el fog tűnni” – mondta akkor a rokon. D. Sándorné két lánya és a veje azonban nem árulja el, így volt-e: éltek mentességi jogukkal, nem kötelesek vallomást tenni.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

life.hu

Lehozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

magyarnemzet.hu

A Soros–Clinton klán üdvöskéjével bulizott Korányi és felesége

ripost.hu

Erre vártak a magyar autósok: Jelentős árcsökkenés jön a benzinkutakon, ekkor érdemes tankolni

hirtv.hu

Tüttő Kata szerint Víg Mór pénzt vehetett fel a Lánchíd felújítására szánt összegből + videó

travelo.hu

Ez a 10 legszebb tóparti üdülőhely Európában

ripost.hu

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

ripost.hu

"Visszaeső bűnöző vagyok" - szabálysértést követett el a Házasság első látásra Petrája

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-