RIPOSTER

Borzalmas torzó csúfoskodik a Balaton gyönyörű Ezüstpartján, Siófokon

Egy évvel ezelőtt ilyenkor még javában dúltak itt a partik. Ez volt az ország legismertebb nyári szórakozóhelye, egyben a Balaton legfelkapottabb klubja. Soha senki nem gondolta volna, hogy így végzi...
  • Szerző: Ripost

A Palace Dance Club 1990-ben nyitotta meg kapuit Siófokon, az Ezüstparton. Nagyon gyorsan lett a Balaton-imádók legfőbb bulihelyszíne, sőt országos hírű szórakozóhely.

A Palace nemcsak azért volt menő, mert kialakítása, nagyvonalú terei a luxust idézték, de kínálata is egészen színvonalas volt. A partyk alkalmával legtöbbször külföldi sztár dj-k léptek fel, magyar élvonalbeli dj-k kíséretében. Nagyon sokak számára fonódott egybe a balatoni nyarak hangulata a Palace-beli bulikkal.

Ám a hely fénye az évtizedek során megkopott, a vendégek elfogytak, tavaly pedig úgy döntött a klub vezetősége, hogy bezárnak. Az utolsó partit 2018. augusztus 25-én tartották, ez volt a  "The Closing".

A klub azóta zárva tart, de a jelek szerint sokan járhattak odabent, elképesztő pusztítást végezve.

A Palace belső udvarában mindent összetörtek, a habpartikhoz kialakított medence romokban. Szánalmas és siralmas a látvány.

A környékbeliek úgy tudják, nem sokáig kell nézniük a Palace-szörnyet, mely idegen testként ékelődik be a régies épületekből álló üdülősorba. Hamarosan lebontják a tömböt.

 

Nem megerősített információk szerint apartmanház vagy szálloda kerül a helyére.

Valószínűleg mindenki jól jár így. Nem lesz több őrjítően vad és hangos buli.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?