RIPOSTER

Borzalmas részletek: Ezt művelte kisbabájával a kegyetlen György

Édesanyja hiába próbálta megvédeni a kicsit. A helyieket mélyen megdöbbentette az eset.
  • Szerző: Doris

Megtörte a csendet annak az öthónapos kisbabának az édesanyja, akit brutálisan bántalmaztak a Somogy megyei Ötvöskónyiban. A szörnyű tettet a csöppség apja, O. György követte el.

Mint kiderült, a csöppségnek homloklebeny sérülése lett, jobb felkarja szilánkosra tört, de a vizsgálatok során bebizonyosodott az is, hogy a baba komoly alultápláltságtól is szenvedett. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy akár bele is halhatott volna, ha a családsegítő nem jár éppen náluk. Õ vette észre, hogy a baba szeme alatt egy zöld folt éktelenkedik. Bár a család azt mondta, semmi baja nincs, a segítő arra kérte az anyát: vetkőztesse le a kicsit. Ekkor vette észre, hogy lóg a bébi jobb válla, minden mozdulattól sír.

A gyerek végül kórházba került, rohammentővel vitték a legközelebbi klinikára. Két napon keresztül küzdöttek az életéért. Az édesanya azóta se tudja, mi üthetett a férjébe, akit mindenki rendes, tisztességes embernek ismert a környéken.

Nem tudom, mi történt vele. Minden előzmény nélkül kattan be

- mondta a Blikknek feldúltan Piroska, aki hiába próbálta, nem tudta megvédeni a picit.

A férfit a múlt héten letartóztatták. Aljas indokból, védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére folytatólagosan elkövetett súlyos testi sértés, kiskorú veszélyeztetése és kapcsolati erőszak miatt kell majd felelnie a bíróság előtt a kegyetlen apának.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A mézeskalács-recept, amit mindenki el fog kérni
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?