RIPOSTER

Az ellenzéket csak saját túlélése érdekli

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Országos Választmánya összegezte az önkormányzati választásra való felkészüléshez szükséges feladatokat és minden ezzel kapcsolatos döntést meghozott - áll a párt közleményében.
  • Szerző: ripost

A Fidesz felkészült az őszi önkormányzati választásra, alkalmas és a legtöbb településen már bizonyított, eredményes polgármester jelöltekkel készül, akik a kormánnyal és a kormánypártokkal együttműködve képesek a magyar falvakat és városokat továbbfejleszteni. 

A Fidesznek közel 1000 településen van fideszes vagy Fidesz által támogatott polgármesterjelöltje. Ezeken a településeken közel 8 millió ember él.

Budapesten Tarlós István főpolgármester a kormánypártok jelöltje, aki 2010 óta sikeresen vezeti a fővárost, Budapest minden téren fejlődik, Európa egyik legbiztonságosabb, legszebb és legdinamikusabban fejlődő városává vált.

A választmány megállapította, hogy a magyar települések jövőjét is veszélyezteti az ellenzék alkalmatlansága. A közösnek hazudott alkalmatlan ellenzéki jelöltek mögött színlelt, álságos, hazug politikai paktumok állnak, amelyeknek legnagyobb áldozatai a magyar falvak és városok lennének. 

Az ellenzéki pártok csak hatalmi osztozkodásra használják fel az önkormányzati választást is:

településeket, kerületeket, pozíciókat osztogatnak maguk között, nem a magyar falvak és városok sorsa érdekli őket valójában, csak a saját túlélésük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?