RIPOSTER

Átment a szomszédjához, majd a halálba ugrott a budapesti nő

Kiderültek a lakótelepen történt tragédia megrázó részletei.
  • Szerző: Doris

Meglepetten, mégis gyanútlanul nyitott ajtót szomszédja annak a XV. kerületi asszonynak, aki csak azért tett látogatást, hogy néhány perc múlva kivesse magát a kilencedikről - írta a Bors.

"Mosolyogva kopogott be hozzánk, azt állította, hogy vendégségbe jött. Bár furcsállottuk, hiszen azelőtt sosem látogatott meg minket. Legtöbbször az utcán váltottunk pár szót"

- sóhajtott a szemtanú férje, Sípos Ferenc.

Elmondásuk alapján Arankát körbevezették a lakásban, majd a szobájukban leültették. Ferenc felesége, Jutka tartotta szóval, majd néhány percre magára hagyta, amíg kiment a mosdóba.

Ekkor történt a tragédia.

"Minden olyan gyors volt! Amikor beléptem a szobába, Aranka az ablakpárkányon állt, majd ugrott. Mielőtt otthagytam volna, elköszönt, megpuszilt és megköszönt mindent"

- mesélte zokogva Jutka, akit annyira megviselték a történtek, hogy azóta is gyógyszereket kell szednie, hogy feldolgozza a traumát.

A földszinten fodrászként dolgozó Kurucz Lászlóné épp ott volt, amikor az eset történt.

"Hatalmas puffanásra lettem figyelmes, ekkor kirohantam, és megláttam a hölgyet"

- árulta el.

A szomszédok szerint a 48 éves Aranka elég visszahúzódó volt. Korábban bolti eladóként dolgozott, ám végül különböző problémák miatt felmondott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságon megerősítették, hogy a helyszínen valóban találtak egy női holttestet, de bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

 

 

 

És ezeket olvastad már?