RIPOSTER

Apja szöktette meg a Teréz körúti robbantás vádlottját

Zavaros gyerekkora volt a merénylet vádlottjának, akit húgával együtt szöktetett meg az édesapjuk még 2001-ben. Éveken át éltek boldogan Uruguayban, ám az azt megelőző időszak mély nyomot hagyhatott a vádlottban...
  • Szerző: RIPOST

Döbbenetes részletekre derült fény a Teréz körúti robbantás vádlottjának gyerekkorából! Azt már a %% is megírta, hogy egy viharos válóper után édesapjával és húgával éveken keresztül Dél-Amerikában élt, ám az út előzményei és körülményei eddig nem voltak ismertek. Korábban még az eltűntekről szóló Csellengőkben is szerepelt, ugyanis hivatalos rendőrségi körözést rendeltek el az akkor 7 éves kisfiú és húga ellen.

Az ismert tévéműsor producere, Incze Zsuzsa később egy egész fejezetet szentelt Szakítópróba című könyvében a történteknek, ebben pedig megszólalt a vádlott édesanyja is, akinek elképesztő emlékei vannak a 17 évvel ezelőtti szöktetésről!

Otthon hagyták az útleveleket

"Az édesapa ellen a budapesti XVI. kerületi kapitányság 2001. január 19-én eljárást indított családi állás megváltoztatása miatt, miután a volt feleségétől elvitte láthatásra két közös gyermeküket, s a bírósági határozatban megjelölt időre nem vitte vissza őket az édesanyjuknak. Az eljárást 2001. március 14-én felfüggesztették azzal az indokkal, hogy a gyanúsított ismeretlen helyen vagy külföldön tartózkodik" – írta könyvében Incze Zsuzsa, aki a Teréz körúti robbantás vádlottjának édesanyjától megtudta: a gyerekek érvényes útlevele végig nála volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?