RIPOSTER

Agresszív motoros ütött le egy autóst a Népligetnél!

A piros lámpánál cikázott a kocsik között a férfi a kétkerekûvel, s letört egy visszapillantót. Bár az autóvezető kiszállt rendezni az ügyet, a motoros inkább leütötte a sofőrt...

Ilyen egyszerűen nincs is: pofon jár azért, ha kikéred magadnak, hogy kárt tettek az autódban?! Egy autós haladt a Népligetnél a Stadionok felé, egy motoros pedig a kocsik között cikázott a lámpa felé, még múlt pénteken. Ahogy kerülgette a kocsikat, sikerült letörnie egy visszapillantó tükröt, ám rezzenéstelen arccal haladt tovább. A sofőr viszont nem hagyta annyiban.

Mivel piros volt, kiszálltam és utánamentem, hogy számon kérjem. Megfogtam a vállát, erre a férfi leszállt a motorról, és balról megütött a protektoros kesztyűjével. Elestem, bevertem a fejem, agyrázkódásom lett, a szám felszakadt

- sorolta sérüléseit a pórul járt sofőr.

Mire a leütött autós feleszmélt, a motoros elhajtott a helyszínről. Bár az eset fényes nappal, forgalmas időszakban történt, többen is szó nélkül mentek el a sérült mellett.

Több autó is állt a pirosnál, de egy hölgyön és egy hátrébb álló házaspáron kívül senki sem kérdezte meg , hogy segíthet-e. Sajnos a rendszámot ők sem látták

- panaszkodott a sofőr, aki csak arra emlékezett, hogy az agresszív férfi sötét bőrdzsekit, és duplaplexis-sisakot viselt. Gyorsasági motort hajtott, ami bordós színű volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a %% megkeresésére annyit közölt, hogy súlyos testi sértés kísérlete miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen, azaz még keresik az agresszív férfit!

Kérjük, hogy aki látta az esetet 2016. augusztus 12-én, pénteken 10 óra körül a Népligetnél, vagy a személyleírás alapján felismeri a motorost, tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikén!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?