RIPOSTER

A hét tahója: feljelentette a győri jótékonysági sütivásárt!

A győri Dunakapu téren négy éve rendeznek jótékonysági süteményvásárt. A házi készítésû süteményeket jelképes áron, a becsületkasszába bedobva lehetett megvenni. Valakinek szúrta a szemét, feljelenttette őket!
  • Szerző: M. Elek

A Nébih ellenőre a bejelentés után betiltotta az édességek árusítását. Szerintük: azok készítésének módja, az alapanyagok eredete ugyanis nem követhető nyomon. Nagyobb cukrászdákat is zárattak már be emiatt. A fellépő hatóság intézkedése nem kifogásolható, hiszen csak az előírásokat követték. Aki viszont feljelentette a sütivásárt, azt egyértelműen a rosszindulat vezérelte!

A házi sütemények mellett Győr egyik leghíresebb cukrászának süteményeit is meg lehetett venni jelképes áron. A becsületkasszában összegyűlt összeget a Gyermekmentő Alapítványnak szánták, egy életmentő készülék beszerzésére. - írta a kisalföld.hu.

Egy anyuka a Facebookon fakadt ki az esettel kapcsolatban: "Ez hihetetlen! Pedig szombat délelőtt sütöttünk mi is a fiacskámmal sok-sok muffint, hogy délután kivigyük. Valakinek problémája volt azzal, hogy házi készítésű termékekről van szó? Ez szánalmas."

De ezen kívül rengetegen adtak hangot nemtetszésüknek az esettel kapcsolatban:

A legnagyobb közösségi oldalon ezek a posztok csak a jéghegy csúcsai! 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?