RIPOSTER

A fák között keresték barátai az eltűnt MSZP-s politikust

Egyre rejtélyesebb a január 5-én eltûnt szocialista képviselő, Sápi Attila ügye. Barátai már a pilisi erdőket is átkutatták, a politikusnak ugyanis ez a kedvenc vidéke.
címkék:
  • Szerző: Doris

Egyre meglepőbb részletek látnak napvilágot Sápi Attila szocialista képviselő eltűnésével kapcsolatban. A politikusnak pont egy hónapja, január 5-én veszett nyoma, barátai azonban még nem adták fel a reményt.

A Bors információi szerint legutóbb még a Pilis sűrű fákkal borított erdősségét is átfésülték a 43 éves férfi után, Sápinak ugyanis ez volt az egyik kedvenc vidéke.

Így ismerősei abban bíztak, talán most is a fák között bolyong.

Ám hiába minden igyekezet, kétségbeesett keresésük eredménytelenül zárult.

Ahogy arról a %% beszámolt, a férfi már többször is eltűnt. Volt hogy többnapos távollét után az utcán találtak rá, később pszichiátriai kezelés alatt is állt. Sápi ugyanis súlyos lelki gondokkal küzdött, többször is zavartan viselkedett, egyes információk szerint tetemes adótartozása nyomasztotta.

Egy hölgyismerőse azt állította, hogy Sápi az eltűnése előtti estén váratlanul megjelent a lakásán. Testét súlyos sérülésnyomok borították, zavart volt, félrebeszélt. Végül az éjszakát is a nőnél töltötte. Nem kizárt, hogy brutálisan megverték, mielőtt nyoma veszett.

A rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ez a legjobb ünnepi köret!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?