Létrehozva: 2015.12.22.

Magyar-szlovák derbit akarok az Eb-nyolcaddöntőben!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk ezúttal a foci-Eb magyar csoportellenfeleirõl, és persze a Storck-csapat esélyeirõl mond véleményt.

Most, hogy egy kis idő eltelt, és végigizgulhattuk a foci-Eb csoportkörének sorsolását, el lehet kezdeni tervezni a következő lépést. Kezdjük szépen felfogni, hogy egy hatalmas fieszta elé nézünk nyáron, és ha Isten is úgy akarja, akármi megtörténhet…

PORTUGÁLIA:

Magasan a csoport favoritja, mindenki úgy számol, hogy CR-ék simán csoportelsőként fognak továbbmasírozni a play offba. Amihez nyilván lesz egy-két szava a csoport többi országának, de ha a realitások talaján állunk, igen nehéz elképzelni, hogy ez ne így történjen. Addig mondjuk beüthet a gazdasági csőd Portugáliában, vagy akár CR lesérül. Annyira nem érzem stabilnak a portugálokat, hogy 100%-osan húzzák be a kvartettet, de szerintem is a csoport elején fognak zárni.

Az esélyünk az lehet ellenük, hogy utoljára játszunk velük, és a biztos továbbjutás reményében tartalékolnak, illetve belőlünk meg előjön az oslói oroszlán-effektus, hogy akár tovább is juthatunk.

 

AUSZTRIA:

Örültünk, hogy megkaptuk a legősibb riválisunkat. A magyar-osztrák a történelmi háttér miatt mindig pikáns lesz, és ezzel a sógorok is így vannak. Mivel első meccs lesz, és szerintem nincs számottevő különbség a két gárda között, ezért egy óvatos x-szel fogunk nyitni, Storck-módra.

Az esélyünk az lehet ellenük, hogy lenéznek minket, és nálunk van Király Gabi!!

 

IZLAND:

Örülhetnénk is nekik, mert skandinávokban jók vagyunk. Tudom, modern foci, kutyatöke, de én akkor is azt mondom, hogy egy olyan ország nem lehet ellenfelünk, ahol fél évig sötét van, és kétszázezren lakják. De most komolyan, én szégyenként élném meg, ha Izlandot nem vernénk meg.

Az esélyünk az lehet ellenük, hogy jobban fogjuk akarni a továbbjutást, és egész egyszerűen be fogjuk darálni őket. Gólgazdag, fordulatos mérkőzésre számítok, de a végén mi fogunk örülni!

 

MAGYARORSZÁG:

Nem vagyunk rossz pozícióban, ugyanis senki nem tud rólunk semmit, sőt angol sajtótermékek odáig misztifikálták a magyarok visszatérését a futballelitbe, hogy sötét lóként aposztrofálnak minket. Egy a lényeg: tudni kell kezelni a helyzetet, és ha alázatosan, de győzni megyünk ki, akkor bármi előfordulhat.

Ha a nyitómeccsen megverjük az osztrákokat, szinte biztosnak érzem a továbbjutást, de ehhez az kell, hogy a fiúk 9 pontra törekedjenek. Ne feledjük, hogy a portugálokkal utoljára játszunk, és miért ne történhetne ott is csoda? Verte már meg őket sokkal gyengébb csapat, otthon, Eb-döntőben is…

Nagy dobás lesz!

Nem vagyok telhetetlen, beérem a csoport második helyével, és mindennél jobban szeretném, ha a szlovákok is a második helyen végeznének a csoportjukban!!! És az egyenes kieséses szakaszban jöhet a magyar-szlovák derbi, ahol Priskin Tomi mesterhármasa miatt rögtön szerződést bont a Slovan.

Száz szónak is egy a vége, el kell hinni, hogy van keresnivalónk, és mind a csapat, mind a szurkolók hatalmas dobásra készülnek, ezt garantálom!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország a front több pontján előretört, Ukrajna katonai toborzást indított

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

hirtv.hu

Rákay Philip elárulta, ki és miért rúgatta ki + videó

ripost.hu

Megint nagyot fog esni az üzemanyag ára, eddig érdemes várni a tankolással

vg.hu

Botrány: sorra fogják a kínai kémeket Németországban

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

mindmegette.hu

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-