Nincs

Ez a röhejes ítélet minket rettent el, nem a bundázókat!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a Ripost.hu-nak. Bloggerünket ezúttal a fogadási csalások ügyében meghozott bírósági ítéletek ihlették meg.
  • Szerző: vav

Emlékszel még arra a srácra, aki sírt melletted, amikor a csapatod kikapott? Emlékszel azokra a pillanatokra, amikor totál megsemmisülve nézted végig, ahogy az ellenfél szurkolói a saját stadionotokban röhögnek rajtatok? Hányszor tépted szét dühösen a mixedet, mert a 85. perc után kapott 3 gólt a csapat?

Akik ezekért a pillanatokért felelősek, 1 éveket kaptak. Felfüggesztve…

Ki fogja kárpótolni a síró srácot? Ki fogja kitörölni az emlékeimből, hogy folyton lehugyoztak kékek, zöldek, lilák a Bozsikban? Ki fogja visszafizetni azt a több százmillió forintot, amit mindannyian, összesen eltippmixeltünk kamura? Ki?

Meggyalázták milliók legszentebb sportját, nem mellékesen visszafordíthatatlan gazdasági és erkölcsi károkat okoztak. Nem érdekel, hogy milyen kegyetlen a bundamaffia, nem érdekel az érintett játékosok nyomora, amit tettek, arra nincs mentség. Elárulták a csapatot, a szurkolókat, a sport szellemiségét, mindent.

Mert mondhattátok volna, hogy nem vesztek benne részt! De nem mondtátok!

Felmerül a kérdés, hogy az „egy év börtön két évre felfüggesztve” ítélet mit von maga után. Véleményem szerint ezzel azt üzenték a megélhetési labdarúgóknak, hogy srácok, lehet bundázni nyugodtan, de pár száz millát gyűjtsetek össze, amit az előzetesben jegeltek, majd kaptok egy felfüggesztett büntit…

Köszönjük, magyar igazságszolgáltatás, ismét bebizonyítottad, hogy jobban járnánk, ha az országban ispánok, vajdák, efendik ítélkeznének.

Most megint több százezer ember keze szorult ökölbe, hogy ez méltó büntetés nélkül maradhat Európa közepén. Tiszta vicc! Isten nyugosztalja, szegény Kutasi, ha ezt tudta volna, esze ágában nem lett volna leugrani a tizedikről.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?