Nincs

Egy edzés alatt a Föld körül

Álmodoztál már arról, milyen jó lenne hosszú repülőút helyett rövid idő alatt a világ távoli pontjaira eljutni? Egyik pillanatban még élvezni New York nyüzsgését aztán percek múlva a Maldív-szigeteken relaxálni? Ezt most valóra válthatod, mindezt úgy, hogy el sem hagyod Magyarországot, hiszen a miskolci M1 Fitness megnyitotta a sport és utazás szerelmeseinek álom edzőtermét.
címkék:
  • Szerző: WM

Az egész Földet bejárhatod egy edzőtermi látogatás alatt, itt nem 80 napig tart a földkörüli utazás, csak néhány óráig. Az út Japánból indul a cseresznyefákkal és bambusszal díszített öltözőkből. Csak néhány lépés és máris New Yorkban találhatjuk magunkat, az erőgépeket a mindig mozgalmas Time Square-en használhatjuk, míg a kardio részleg a Central Parkot idézi meg.

Még az Egyesült Államokban maradhatunk, ha Rocky nyomába eredve Philadelphiában részt veszünk egy boksz edzésen vagy a 66-os úton keresztül tekerünk Arizonán egy spinning órán. Európa sem maradhat ki a helyszínek közül, Miskolc egyetlen squash pályája olyan, mintha Wimbledonban ütnénk a labdát, a különböző típusú aerobic órák során pedig hazánk egyik ikonikus helyszínén, a Hősök terén lehet a kalóriákat égetni.

Utunk végén a fárasztó edzés után levezetésként, esetleg attól függetlenül, pihenésként az M1 Fitness Európából vagy az Egyesült Államokból egyenesen a Maldív-szigetek ihlette wellnessbe repít. Itt a pálmafák árnyékában élvezhetjük a frissítő szaunaszeánszokat, a pezsdítő gőzfürdőzést.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?