RIPOSTER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei pénteken

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

LEBUKOTT A TOLVAJ, MERT ROSSZUL LETT

Elvesztette az eszméletét és kórházba került, ez buktatta le azt a kaszinótolvajt, aki hat évig bujkált Spanyolországban a hatóságok elől. Mire a férfi magához tért, már azonosították, ekkor derült ki, hogy nemzetközi elfogató parancsot adtak ki ellene. 2013-ban ugyanis csaknem nyolcvanmillió forintot lopott egy budapesti kaszinóból.

 

GYEREKEKRE VADÁSZNAK AZ INTERNETEN

Megrázó történet következik. Pedofilok és szexuális bűnözők vadászterepe lehet a fiatalok egyik legnépszerűbb ismerkedős oldala. Pár perc chatelés után már szexuális tartalmú videókat küldözgetnek egymásnak a levelezőpartnerek. A csevegőfelületen regisztrálni sem kell. 16 éven aluliként teszteltük az oldalt, ahol azonnal megjelentek a szexvideók. Egy pszichológus szerint ezek életre szóló traumát is okozhatnak a gyerekeknek. Kiskorúak és a nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

 

VIRÁGOKBÓL KÉSZÍTENEK KOCSIKAT

Javában készülnek a virágkocsik a Debreceni Virágkarneválra. Az idei 50. karneválon 18 virágkocsi vonul fel. A szárazvirágokat egyesével ragasztják fel és több milliót használnak, de élővirágokból sem lesz hiány. Lesz olyan kocsi, amire 40 ezer szálat tűznek fel.

címkék:
És ezeket olvastad már?