POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

VIDEÓ: ZEBRÁN GÁZOLT A BETEGSZÁLLÍTÓ

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokkoló videón egy újabb zebrán gázolás. Most egy betegszállító ütött el egy nőt a 18. kerületben, Budapesten. A balesetről videó is készült, a Tények egyik nézőjének menetrögzítő kamerája vette fel, ahogy több métert repült a gyalogos, miután elütötték. Úgy tudjuk, a betegszállítót vezető férfi telefonált, valószínűleg ezért nem vette észre a nőt. Figyelem, felkavaró riport következik.

A Nagykörösi úton hétfőn negyed egykor ütötte el a zebrán a betegszállító a nőt. A baleset után a másik kocsi sofőrje, amelyik állt a zebránál hívta a mentőket. A nőt felsegítették, és meg is nézte, hogy gázolták el. Ezután vitték kórházba.

A Nagykőrösi úti zebra messziről jól láthatóan ki van táblázva abból az irányból is, ahonnan a betegszállító érkezett. A vezetéstechnikai szakember elemezte a videót. Azt mondta szerinte nem a KRESZ szerint, kellő körültekintéssel közelítette meg a betegszállítót vezető férfi a zebrát.

A cég amelyiknek sofőrje elütötte a nőt a zebrán emailben azt írta, a rendőrségi vizsgálat lezártáig nem szeretnének nyilatkozni. Ha bebizonyosodik, hogy kollégájuk hibázott megteszik a szükséges munkaügyi szankciót. Azt is írták, hogy amennyiben tudják nyomon követik a nő állapotát, és lehetőségeik szerint segítik a felépülésben.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
És ezeket olvastad már?