POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

MOCSOKBAN KÉSZÍTETTÉK A PIZZÁKAT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csótányokat, döglött rovarokat, sőt egeret is találtak az élelmiszerbiztonsági hivatal szakemberei egy pizza házhoz-szállítással foglalkozó cégnél a 13. kerületben, Budapesten. Az üzlet csupa por volt, a falak pókhálósak és sok helyen még a vakolat is mállott. Kézmosó nem volt, a konyhából pedig még a kézfertőtlenítő is hiányzott. Ennek ellenére az üzlet néhány napja ismét működik, ugyanis megkapták az engedélyeket.

Nézd meg a videót itt!

KÉMÉNY MIATT ÉGETT A HÁZUK

Rossz kémény miatt égett ki egy ház Pécsett. A hibás kémény miatt lángra lobbant a függöny, onnan továbbterjedt a tűz, porig égetve szinte mindent. Egy egyéves kisfiú kórházba került, a tűzben több állat elpusztult vagy megégett, három gázpalackot is kihoztak a tűzoltók az égő épületből. Pécsváradon pedig a polgármester házához riasztották a tűzoltókat, itt egy melléképület gyulladt ki.

Nézd meg a videót itt!

VÉGE LEHET A RETTEGÉSNEK

Megfigyelik azt a két kutyát, akik óriási pusztítást végeztek egy miskolci majorságban. A telepen dolgozók nagy része autista, a támadással az ő munkájuk is veszélybe került. Legutóbb 22 kecskét öltek meg a kutyák, és most újra akart támadni az egyik, de sikerült időben elfogni.

Nézd meg a videót itt!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?